Skip to main content

Njoftim për mbledhje, datë 24.10.2019

Njoftim për mbledhje, datë 24.10.2019

Njoftim për mbledhje Ditën e enjte, datë 24.10.2019 ora 11.00, në ambjentet e Këshillit të Qarkut Dibër, zhvillohet mbledhja e Këshillit të Qarkut, me rend dite : Për shkarkimin e Sekretarit të Këshillit të Qarkut Dibër. Për emërimin e Sekretarit të Këshillit të Qarkut Dibër. Për miratimin e Komisioneve të Përhershme të Këshillit të Qarkut Dibër. […]

Memoriali ne Fushe- Cidhen

Memoriali ne Fushe- Cidhen

VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –  SKENDERBBEUT Ne kuader te    VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –SKENDERBBEUT , Me 26.10.2018   Keshilli i Qarkut Diber organizoi cermonine e inagurimit te memorialit ne Cidhen . Ky memorial u financua nga Keshilli i Qarkut Diber dhe  eshte nje  nga kater memorialet qe jane ngritur ne te gjithe Qarkun  .  Keshilli […]

MEMORIALI NE KASTRIOT

MEMORIALI NE KASTRIOT

VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –  SKENDERBBEUT Ne kuader te    VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  – SKENDERBBEUT , Keshilli i Qarkut Diber organizoi cermonine e inagurimit te memorialit ” Permendore e Familjes se Kastrioteve ”  e vendosur ne fshatin Kastriot . Ky memorial u financua nga Keshilli i Qarkut Diber dhe  eshte nje  nga […]