Skip to main content

Tiranë, takim me organizatat më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane

Tiranë, takim me organizatat më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane

Tirana mikpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022. Në këtë takim mori pjese dhe Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër, zj. Valentina HALITI ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Njoftim për mbledhje, datë 24.10.2019

Njoftim për mbledhje, datë 24.10.2019

Njoftim për mbledhje Ditën e enjte, datë 24.10.2019 ora 11.00, në ambjentet e Këshillit të Qarkut Dibër, zhvillohet mbledhja e Këshillit të Qarkut, me rend dite : Për shkarkimin e Sekretarit të Këshillit të Qarkut Dibër. Për emërimin e Sekretarit të Këshillit të Qarkut Dibër. Për miratimin e Komisioneve të Përhershme të Këshillit të Qarkut Dibër. […]

Festivali “Oda Dibrane 2019”

Festivali “Oda Dibrane 2019”

Në datat 4, dhe 5 Tetor u zhvillua festivali tradicional mbarëkombëtar “Oda Dibrane”.Në këtë festival marrin pjesë shumë grupe kulturore artistike të cilat vijnë nga të gjitha trojet Shqiptare të cilët do të performojne pjesët e tyre artistike përballë publikut artdashës të Dibrës. Oda Dibrane në gjuhën popullore simbolizon dhomën e pritjes së mikut. Ajo […]

Nga panairi i Vjeshtës 2019 “Festa e të Vjelave”

Nga panairi i Vjeshtës 2019 “Festa e të Vjelave”

Mëngjesi i datës 4 Tetor, e gjeti Peshkopinë ndryshe nga ditët e tjera.Që në krye të tendave, sapo fillon bulevardi, janë vendosur dy stiva jonxhë dhe sipër tyre qëndron nga një kungull i cili është i fundit që mblidhet nga vjeshta. Prodhuesit e mollëve, frutave të tjera, grupet e prodhuesve të arrorëve, grupet prodhuese të […]

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj.Valentina Haliti, mori pjesë sot në mbledhjen e Këshillit Konsultativ, Qeveri Qendrore – Vetëqeverisje Vendore, e kryesuar nga Zv/Ministër i Brendshëm Znj.Romina Kuko me bashkëkryetar Z.Aldrin Dalipi, Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë. Pjesë e kësaj mbledhjeje të katërt për vitin 2019 ishte dhe Z.Erion Veliaj, Kryetar i Bashkisë […]

Konstituimi i Këshillit të Qarkut Dibër

Konstituimi i Këshillit të Qarkut Dibër

Kryetar i Këshillit të Qarkut Dibër Sot, më datë 18.09.2019 u zhvillua mbledhja e parë e Këshillit të Qarkut Dibër, e drejtuar nga Kryetari i Bashkisë qendër Qarku z. Dionis Imeraj, ku pas zgjedhjes së komisionit të mandateve dhe verifikimit të mandateve, këshilltarët i dhanë një mbështetje në mënyrë unanime si Kryetare e Këshillit të […]

“Dibra Turizem dhe Tradite” ( Dibra 2T )

“Dibra Turizem dhe Tradite” ( Dibra 2T )

Takim prezantues te resurseve turistike qe ofron vargmali i Deshatit, i mbajtur me date 04.04.2019, prane Keshillit te qarkut Diber, ne kuader te promovimit te vlerave turistike te Rajonit nepermjet projektit ” Dibra Turizem dhe Tradite”, (Dibra 2 T). ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vizita ne Londër e Kryetarit të Këshillit të Qarkut Dibër

Vizita ne Londër e Kryetarit të Këshillit të Qarkut Dibër

Kryetari i Këshillit të Qarkut Dibër Z . Hajri LAÇI   vazhdon  axhendën e takimeve të Nivelit të Lartë në kuadër të vizitës zyrtare  një javore në Londër . Z.LAÇI u takua në Hamersmith  dhe Fulhan me Kryetaren e Bashkisë Zj. Darryl Braun  sëbashku me disa Kryetar të Këshillave të Qarqeve , ku u diskutua me […]