Kategori: Aktivitetet

Trajnimit i guidave të nivelit të parë të EoMTBing (Organizata Europiane e Instruktimit dhe Guidimit të Çiklizmit Malor)

Trajnimit i guidave të nivelit të parë të EoMTBing (Organizata Europiane e Instruktimit dhe Guidimit të Çiklizmit Malor)

Nga datat 08 -12 Maj 2021 ne qytetin e Peshkopisë u zhvillua trajnimi guidave të nivelit të parë të EoMTBing….

Read More
Ndërtimi i shtigjeve të çiklizmit të aventurës një mundësi më shumë për zhvillimin e turizmit dhe nxitjen e punësimit në bashkinë e Dibrës

Ndërtimi i shtigjeve të çiklizmit të aventurës një mundësi më shumë për zhvillimin e turizmit dhe nxitjen e punësimit në bashkinë e Dibrës

Me qëllim përmirësimin e infrastrukturës për zhvillimin e turizmit të aventurës, në kuadër të projektit “Ciklizmi ndërkufitar: Një turizëm aventuresk…

Read More
Ura e Varur në Fshatin Pejkë.

Ura e Varur në Fshatin Pejkë.

Rehabilitimi i urës së varur mbi lumin Drin,e cila lidh Njësinë Administrative Melan me Njësinë Administrative Luzni. Rehabilitimi i kësaj…

Read More
Guida e Çiklizmit Malor

Guida e Çiklizmit Malor

Trajnimi për 18 Guida të Çiklizmit të Aventurës në bashkitë Mavrovë-Rostushë në Maqedoninë e Veriut dhe bashkinë Dibër në Shqipëri…

Read More
Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Këshilli i Qarkut Dibër organizoi ceremoninë e dhënies së titullit “NDERI I QARKUT DIBËR” për Z.Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka. 

Read More
ODA DIBRANE 2020

ODA DIBRANE 2020

Edhe pse jo si organizimet traditë të viteve të kaluara për shkak të situatës Covid-19, sërish festivali “Oda Dibrane” ishte…

Read More
Workshop- i  me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.

Workshop- i me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI mori pjese ne Workshop- in rajonal me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut…

Read More
Mbledhja e rradhës i Komisionit të mbrojtjes së Tokës (KMT)

Mbledhja e rradhës i Komisionit të mbrojtjes së Tokës (KMT)

Ditën e Hënë, datë 19.10.2020 në ambjentet e Këshillit të Qarkut Dibër ne mbeshtetje te Netit 8 te Ligjit Nr….

Read More
Mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër.

Mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër.

Ditën e Ejnte, datë 08.10.2020 në ambjentet e Këshillit të Qarkut Dibër u zhvillua mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër…

Read More
Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Struktura Operuese pranë Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme, si institucion koordinues për zbatimin e programeve të Bashkëpunimit Territorial…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe