Kategori: Aktivitetet

Dita e Bashkëpunimit Territorial Europian

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti mori pjesë në eventin e Ditës së Bashkëpunimit Territorial Europian. I…

Read More

Joint Monitoring Committee of the IPA CBC Programme Republic of North Macedonia-Republic of Albania 2014-2020

Datë 18/19.10.2021, Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti në rolin e anëtares së Komitetit të Monitorimit, mori…

Read More
Analiza 6 mujore e Këshillit të Qarkut Dibër.

Analiza 6 mujore e Këshillit të Qarkut Dibër.

MBLEDHJA E KËSHILLIT TË QARKUT DIBËR Sot në ambjentet e Këshillit të Qarkut Dibër u organizua mbledhja për analizën e…

Read More
Ndërtimi i qendrës multifunksionale i krijon mundësi më shumë zyrës së turizmit, administratës lokale dhe turistëve  që viztojnë Dibrën.

Ndërtimi i qendrës multifunksionale i krijon mundësi më shumë zyrës së turizmit, administratës lokale dhe turistëve  që viztojnë Dibrën.

Në kuadër të projektit “Çiklizmi ndërkufitar: Turizmi aventuror i nivelit të ardhshëm në Mavrovo-Rostushe & Dibër” janë planifikuar punimet ndërtimore…

Read More
Trajnimit i guidave të nivelit të parë të EoMTBing (Organizata Europiane e Instruktimit dhe Guidimit të Çiklizmit Malor)

Trajnimit i guidave të nivelit të parë të EoMTBing (Organizata Europiane e Instruktimit dhe Guidimit të Çiklizmit Malor)

Nga datat 08 -12 Maj 2021 ne qytetin e Peshkopisë u zhvillua trajnimi guidave të nivelit të parë të EoMTBing….

Read More
Ndërtimi i shtigjeve të çiklizmit të aventurës një mundësi më shumë për zhvillimin e turizmit dhe nxitjen e punësimit në bashkinë e Dibrës

Ndërtimi i shtigjeve të çiklizmit të aventurës një mundësi më shumë për zhvillimin e turizmit dhe nxitjen e punësimit në bashkinë e Dibrës

Me qëllim përmirësimin e infrastrukturës për zhvillimin e turizmit të aventurës, në kuadër të projektit “Ciklizmi ndërkufitar: Një turizëm aventuresk…

Read More
Ura e Varur në Fshatin Pejkë.

Ura e Varur në Fshatin Pejkë.

Rehabilitimi i urës së varur mbi lumin Drin,e cila lidh Njësinë Administrative Melan me Njësinë Administrative Luzni. Rehabilitimi i kësaj…

Read More
Guida e Çiklizmit Malor

Guida e Çiklizmit Malor

Trajnimi për 18 Guida të Çiklizmit të Aventurës në bashkitë Mavrovë-Rostushë në Maqedoninë e Veriut dhe bashkinë Dibër në Shqipëri…

Read More
Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Këshilli i Qarkut Dibër organizoi ceremoninë e dhënies së titullit “NDERI I QARKUT DIBËR” për Z.Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka. 

Read More
ODA DIBRANE 2020

ODA DIBRANE 2020

Edhe pse jo si organizimet traditë të viteve të kaluara për shkak të situatës Covid-19, sërish festivali “Oda Dibrane” ishte…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe