Kategori: Aktivitetet

TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

Duke marrë shkas nga situata e krijuar gjatë ditëve të fundit dhe nga njoftimet e vazhdueshme të institucioneve përkatëse ,…

Read More
EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Zj.Valentina HALITI ishte pjesëmarrëse në ekspozitën ndërkombëtare me temë “LIRINË E GJETA KËTU”. Ky aktivitet…

Read More
Bashkëpunimi Ndërkufitar Maqedonia e Veriut-Shqipëri 2014-2020

Bashkëpunimi Ndërkufitar Maqedonia e Veriut-Shqipëri 2014-2020

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina HALITI ishte pjesëmarrëse në  takimin e planifikuar nga Komitetit të Përbashkët të…

Read More
Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër

Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër

  Në datën 29 Janar 2020, në sallën e mbledhjeve të Keshillit të Qarkut Dibër u  zhvillua analiza vjetore e…

Read More
Klodian Tanushi  nderohet me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Klodian Tanushi nderohet me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Këshilli i Qarkut Dibër organizoi sot, ceremonine e dhënies së titullit “NDERI I QARKUT DIBER”  ( pas vdekjes ) për…

Read More

Qarku Dibër surprizon femijët e cerdheve Bulqize e Burrel .

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI , sot surprizoi  femijët e çerdheve të qytetit  të Bulqizës dhe…

Read More

Femijet e cerdhes gezojne per festa !

Këshilli i Qarkut Dibër këtë fundviti mendoi për më te vegjlit . Me dëshiren e madhe të kryetares zj. Valentina…

Read More

Aktiviteti me rastin e Vitit të Ri

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI , mori pjese  në aktivitetin e organizuar nga shkolla 9-vjeçare ‘…

Read More

Forumi ” Dibra turistike “

Ne kuadë të projektit ” Dibra turizëm dhe traditë ”  u mbledh forumi ” Dibra turistike ” . në këtë…

Read More

29- Nëntori , Dita e Çlirimit !

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Diber  zj.Valentina HALITI  ishte e ftuar ne aktivitetin perkujtimor  ” 29- Nëntori festa e Çlirimit…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe