Kategori: Mbledhje Keshilli 2023

Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër

Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër

Ditën e enjte datë 30.11.2023 ora 11:00 në ambjentet e Bashkisë Klos u zhvillua mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër…

Read More
Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër / Tetor 2023

Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër / Tetor 2023

Këshilli i Qarkut duke qenë se në ndarjen territoriale përfshinë Bashkitë Dibër, Mat, Bulqizë dhe Klos ka vendosur që mbledhjet…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe