Kategori: Vendime

Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Këshilli i Qarkut Dibër organizoi ceremoninë e dhënies së titullit “NDERI I QARKUT DIBËR” për Z.Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka. 

Read More
Projekti “Ciklizmi Ndërkufitar”

Projekti “Ciklizmi Ndërkufitar”

Drejt përfundimit punimet në qëndrën Multifunksionale në Pallatin e Kulturës Peshkopi, Dibër. Projekti “Ciklizmi ndërkufitar: Një turizëm aventuresk i nivelit…

Read More
TAKIMI I PARË ONLINE I KËSHILLIT KONUSLTATIV ME FOKUS FINANCAT VENDORE DHE ZHVILLIMIN RAJONAL.

TAKIMI I PARË ONLINE I KËSHILLIT KONUSLTATIV ME FOKUS FINANCAT VENDORE DHE ZHVILLIMIN RAJONAL.

Këshilli Konsultativ, Qeveri Qendrore – Vetëqeverisje Vendore, zhvillloi takimin e parë online me fokus zhvillimin rajonal dhe financat vendore. Ky…

Read More
Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër

Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër

Ditën e mërkurë, datë 24.06.2020 në ambjentet e Bashkisë Bulqizë u zhvillua mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër me rend…

Read More
Vendime të Këshillit

Vendime të Këshillit

Vendime të Këshillit: Vendime të Këshillit të Qarkut Dibër    

Read More
Memoriali ne Fushe- Cidhen

Memoriali ne Fushe- Cidhen

VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –  SKENDERBBEUT Ne kuader te    VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –SKENDERBBEUT , Me 26.10.2018   Keshilli i…

Read More

Shpallje per LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM ne sherbimin civil ne      kategorine ekzekutive (specialist)

            Ne zbatim te nenit 25 dhe te nenit 26, te Ligjit nr. 152/2013 “Per nepunesin civil”, i ndryshuar,…

Read More

Shpallje per LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM ne sherbimin civil ne kategorine ekzekutive (specialist)

       Ne zbatim te nenit 25 dhe te nenit 26, te Ligjit nr. 152/2013 “Per nepunesin civil”, i…

Read More

Njoftim për aplikim për anëtar të Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

Në zbatim të ligjit nr. 139/2015 “Për vetqeverisjen vendore”, të ligjit nr.69/2012, datë 21.06.2012 ” Për sistemin arsimor parauniversitar në…

Read More

Shpallje per LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM ne sherbimin civil ne kategorine ekzekutive (specialist)

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR LËVIZJEN PARALELE NË KATEGORINË E ULET DREJTUESE (Specialist) Në zbatim të nenit 25 të…

Read More