PANAIRI “FESTA E TË VJELAVE”

PANAIRI “FESTA E TË VJELAVE”

PANAIRI ” FESTA E TË VJELAVE”

 

Panairi ” Festa e të vjelave” u organizua sot në Dibër.  Në këtë  edicion të 18-të të panairit të agroprodukteve cilësore të Dibrës dhe në edicionin e 29-të të festivalit folklorik mbarëkombëtar “Oda Dibrane” e pranishme ishte dhe Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër, znj. Alma Selami.  Pjesëmarrës në këto aktivitete ishin dhe deputetët e Qarkut Dibër, drejtues institucionesh dhe shumë qytetarë vendas dhe të huaj.

Larmishmëria dhe cilësia e produkteve vendase tërhoqi vëmendjen në këtë panair duke e bërë Dibrën një atraksion jo vetem turistik por edhe gastronomik.

Related Posts

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

28 Nëntori

28 Nëntori

Aktivitetet e  shkollave

Aktivitetet e shkollave

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe