Partneret

Promovimi rajonal i bashkëpunimit  me organizmat shteterore dhe me OJF-te, te cilat operojne ne territorin e Republikes se Shqiperise  kontribon në një zhvillim të qëndrueshëm rajonal.

Bashkëpunimi rajonal është një faktor esencial për stabilitetin politik, prosperitetin ekonomik dhe është e vetmja mënyrë për vendet e rajonit për të përballuar me sukses sfidat e përbashkëta.

Ne kuader te organizimit dhe funksionimit te administrates shteterore Keshilli i Qarkut Diber bashkepunon me keto organizma:

 

http://www.cnvp-eu.org/

http://www.alcdf.org/

http://www.undp.org

http://www.rec.org/

http://www.unicef.org/albania/

http://www.albaniandf.org/

http://www.mppt.gov.al/

http://www.sociale.gov.al/ 

http://www.mtkrs.gov.al/

http://www.moe.gov.al/

http://www.pad.gov.al/

Lidhje me Qarqet e tjera:

http://www.qarkutirane.gov.al

http://qarkudurres.gov.al/

http://www.kqk.gov.al/

 http://www.qarkushkoder.gov.al/

http://qarkulezhe.gov.al

http://qarkuberat.gov.al/

http://www.qarkuvlore.gov.al/

http://www.korcaregion.com/

http://www.qarkuelbasan.gov.al/

   Partnere ne nivel lokal:

http://www.peshkopia.com/

http://www.bashkiaburrel.gov.al/

   www.lag-al.net

www.agritra-vizion.org

www.dardiber.arsimi.gov.al/

 

 

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe