Përfaqësuesit e  Këshillit të Qarkut ndanë urimet midis tyre per Fitër  Bajram me përfaqësuesit e Myftinisë Dibër. 

Përfaqësuesit e  Këshillit të Qarkut ndanë urimet midis tyre per Fitër  Bajram me përfaqësuesit e Myftinisë Dibër. 

Ndarja e urimeve me njëri-tjetrin në ditën e shënuar të Fitër Bajramit, i shton akoma më shumë madhështinë dhe vlerat që mbart kjo festë! 
Përfaqësuesit e  Këshillit të Qarkut, të Bashkisë Dibër dhe të Prefekturës ndanë urimet midis tyre per Fitër  Bajram me përfaqësuesit e Myftinisë Dibër. 
Mëshira e Allahut qoftë me të gjithë besimtarët musliman!  

Related Posts

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës