Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës

Kryetarja e Qarkut Dibër Zj. Valentina HALITI ishte e ftuar ne takimin e zhvilluar nga Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë, ne workshopin  2 ditor ne Qarkun Dibër.

Aktiviteti mbeshtetet dhe zhvillohet ne kuader te projektit “Bashki te Forta”, te Ambasades se Zvicres ne Shqiperi dhe ka per qellim fuqizimin e zerit te keshilltareve vendore, rritjen e profesionalizimit dhe te transparences ne raport me qytetaret qe perfaqesojne.

Related Posts

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

Analiza e Këshillit të Qarkut Dibër për 6- mujorin e parë 2020.

Analiza e Këshillit të Qarkut Dibër për 6- mujorin e parë 2020.