TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

Duke marrë shkas nga situata e krijuar gjatë ditëve të fundit dhe nga njoftimet e vazhdueshme të institucioneve përkatëse , sugjerohet që personat që kanë pasur kontakt me persona të infektuar nga Coronavirus dhe që dyshojnë se mund të jenë prekur , para se të shkojnë në spital mund të informohen këshillohen me mjekun paraprakisht nëpërmjet telefonit. Për këtë arsye TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video papagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë.Me anë të kësaj linje të dedikuar cdo person mund të komunikojë me audio dhe video pa pagesë me mjekun pa qenë e nevojshme të paraqitet në spital.Për ta bërë të mundur këtë, nevojitet të shkarkohet aplikacioni TeleDoc-App në telefon, të cilin e gjeni në website www.TeleDoc.global

TeleDoc ALBANIA

 

Related Posts

Memoriali ne Fushe- Cidhen

Memoriali ne Fushe- Cidhen

Shpallje per LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM ne sherbimin civil ne      kategorine ekzekutive (specialist)

Shpallje per LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM ne sherbimin civil ne kategorine ekzekutive (specialist)

Njoftim për aplikim për anëtar të Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar