TETORI ROZË – “MARSHO PËR JETËN“

TETORI ROZË – “MARSHO PËR JETËN“

TETORI ROZË – “MARSHO PËR JETËN“
 
Tetori Rozë organizohet çdo vit dhe synon të shpërndajë informacion në lidhje me shëndetin e gjirit, si dhe të rrisë ndërgjegjësimin për parandalimin dhe zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit tek gratë dhe vajzat në të gjithë globin.
Mesazhi i këtij viti është:
VRAPO PËR JETËN 
Kësaj nismë ju bashkuan të gjitha gratë në një marshim  në Bulevardin “Elez Isufi”.

Related Posts

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

28 Nëntori

28 Nëntori

Aktivitetet e  shkollave

Aktivitetet e shkollave

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe