Tirana mikpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022.

Në këtë takim mori pjese dhe Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër, zj. Valentina HALITI