Sherbime

             Dibra si destinacion turistik, mund të dëshmojë shumë atraksione interesante në këtë këndvështrim. Favorizuese eshte klima e saj, pozicioni gjeografik,trashgimia kulturore e historike, si edhe bujaria e banoreve të saje. Zona e Dibres ofron shum mundesi per akomodim, me hotele moderne e tradicionale shqiptare, duke perfshire edhe ekskursionet turistike.

Shumica e hoteleve kane restorante qe perdorin guzhinen tradicionale shqiptare (Dibrane) dhe sherbejne ushqime nga produktet qe kultivojne vete dibranet.

 

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe