Vendime dhe Njoftime

Njoftim për mbledhje!

Ditën e ejnte me dt. 08.10.2020 ora 11:°° në sallën e mbledhjeve të Këshillit të Qarkut Dibër  zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit të Qarkut Dibër.

 

 

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe