Vizita ne Londër e Kryetarit të Këshillit të Qarkut Dibër

Kryetari i Këshillit të Qarkut Dibër Z . Hajri LAÇI   vazhdon  axhendën e takimeve të Nivelit të Lartë në kuadër të vizitës zyrtare  një javore në Londër .

Z.LAÇI u takua në Hamersmith  dhe Fulhan me Kryetaren e Bashkisë Zj. Darryl Braun  sëbashku me disa Kryetar të Këshillave të Qarqeve , ku u diskutua me kolegët Britanik lidhur me rolin e Shqipërisë në rajon , si qendër e rëndësishme qe synon tërheqjen e investimeve strategjike.

Qëllimi i kësaj vizite është prezantimi i Këshillit të Qarkut Dibër, si një aktor i rëndësishëm rajonal dhe partner i besueshem në projekte të ndryshme në fusha me interes të përbashkët .

Kryetari i Keshilli te Qarkut Diber vazhdon takimet e niveli te larte ne Londer .

Related Posts

Përfaqësuesit e  Këshillit të Qarkut ndanë urimet midis tyre per Fitër  Bajram me përfaqësuesit e Myftinisë Dibër. 

Përfaqësuesit e  Këshillit të Qarkut ndanë urimet midis tyre per Fitër  Bajram me përfaqësuesit e Myftinisë Dibër. 

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”