Konstituimi i Këshillit të Qarkut Dibër

Kryetar i Këshillit të Qarkut Dibër

Sot, më datë 18.09.2019 u zhvillua mbledhja e parë e Këshillit të Qarkut Dibër, e drejtuar nga Kryetari i Bashkisë qendër Qarku z. Dionis Imeraj, ku pas zgjedhjes së komisionit të mandateve dhe verifikimit të mandateve, këshilltarët i dhanë një mbështetje në mënyrë unanime si Kryetare e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti, ndërsa si zëvendës kryetar z. Halit Palamani. Gjithashtu në këtë mbledhje konstituimi u zgjodh dhe kryesia e Këshillit të Qarkut e përbërë nga përfaqësues të bashkive Dibër,Bulqizë,Klos dhe Burrel.

Teksa falenderoi anëtaret për detyrën e re që i besuan, znj. Haliti shprehu bindjen se fal vullnetit dhe bashkëpunimit edhe nga bashkitë përbërëse, katër vitet e ardhshme do të jenë një histori suksesi.

 

Related Posts

Përfaqësuesit e  Këshillit të Qarkut ndanë urimet midis tyre per Fitër  Bajram me përfaqësuesit e Myftinisë Dibër. 

Përfaqësuesit e  Këshillit të Qarkut ndanë urimet midis tyre per Fitër  Bajram me përfaqësuesit e Myftinisë Dibër. 

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

TeleDoc Albania ka hapur një linje të dedikuar me shërbim audio dhe video pa pagesë për të gjitha rajonet si Shqipëri ,Itali,Europë

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”